Naar huis ::  Privacy verklaring

Privacy verklaring

Privacybeleid

    
Welkom op onze online winkel. Wij weten dat u bezorgd bent over uw privacy en om onze klanten te respecteren zijn, we publiceren dit Privacybeleid om u te laten weten wat voor soort informatie die wij verzamelen en hoe het wordt gebruikt, en hoe u toegang tot een aantal van de gegevens die u aan ons .

informatie verzamelen

    
Wij verzamelen persoonlijke informatie van u wanneer u vrijwillig deze informatie naar onze website, kan deze informatie bevatten: uw naam, e-mailadres, postadres, telefoonnummer, geslacht, geboortedatum en andere betalingsgegevens, ook bij de website cookies.

Gebruik van informatie

    
Om u beter van dienst, kunnen wij informatie die u ons online te combineren. Wij gebruiken deze informatie om uw shopping ervaring te verbeteren. De informatie die wij verzamelen kunnen wij houden u op de hoogte van onze nieuwe producten, en speciale evenementen. Het helpt ons ook om onze diensten, inhoud en reclame te verbeteren. Als je niet wilt zijn op onze mailinglijst, kunt u ervoor kiezen op elk moment door het bijwerken van uw voorkeuren. We kunnen de informatie gebruiken voor interne doeleinden, zoals monitoring, data-analyse en onderzoek gebruiken om onze producten, diensten en communicatie met de klant te verbeteren.

informatie te beschermen

    
Alle informatie die u ons verstrekt zullen worden beschermd, zullen we nooit uw persoonlijke gegevens aan derden persoon of organisatie te delen.

    
Dank je winkelen op onze online shop. Als u vragen heeft van ons privacybeleid, neem dan contact met ons op.
Copyright © 2018 www.uticarugby.com. Powered by Goedkope Schoenen Online
Uw ipadres is: 54.158.208.189     adidas skate , new balance online sale , adidas runners , puma zwart , supra skytop , ascis gel schoenen